Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

             

 Itämainen tanssi

 

Itämainen tanssi sopii kaikenikäisille! Se liikuttaa lempeästi ja voimistaa hellävaroin niitä ruumiin osia, jotka nykyelämässä jäävät vähälle käytölle: vatsan ja selän syviä lihaksia, lantionpohjaa, rinta- ja selkärankaa, yläselkää ja hartiaseutua. Tanssiminen tuo myös koordinaatiokykyä sekä kehittää motoriikkaa. Erityisesti tämä rauhallinen tanssi tuo liikettä syviin lihaksiin.  

Sensuellin itämaisen tanssin tekniikka on erittäin monipuolista ja auttaa varsinkin koordinaatiokykyyn valtavasti. Jos harrastat muita tanssityylejä taikka kaipaat lihaksiisi liikkuvuutta, Itämainen on paras tapa saada vartalosi liikkumaan haluamallasi tavalla =)

Tunneilla keskitymme tekniikkaan, liikkeisiin sekä erilaisiin tanssiaskel-sarjoihin ja myös eri rytmeihin mitä yleisesti itämaisessa tanssissa käytetään. Samoin tutustumme lähi-idän eri tanssityyleihin. 

 

                           Itämainen Tanssi

Lihaskuntoa vahvistava tunti on erittäin hyvä niin aloittelijoille kuin jo osaaville tanssijoille! Tunti perustuu itämaisen tanssin perusliike-tekniikkaan ja käymme läpi perusliikkeiden kautta koko vartalon niin liikerata-hallinnan kuin layering (liikkeiden kerrostaminen) tekniikkaa, samalla tanssillinen improvisaatio sekä koordinaatiokyky paranee!! Lihasmuistia kutitellaan pitkään toistettavilla mutta teknisesti oikein tehdyillä liikkeillä. 

Tunnit on sopivia kaiken ikäisille, niin tanssijoille kuin liikunnasta kiinnostuneille. 

 

 

Tunneilla pääset tutustumaan myös moniin erilaisiin tyyleihin ns. teematunteina esim. bollywood, orientpop sekä Shamadan/miekkatansseihin sopivaa tasapainoittelua ja floorworkia!!

 

 

Ohjaaja

Titta Malmila

tittamalmila@gmail.com

0400 784 840