Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

              Burlesque 

 

 

Burlesque eli näin kotoisan suomeksi burleski tuo Sinulle glamouria elämään! Pidätkö flirtistä, komiikasta, hepeneistä ja tanssimisesta? Silloin burleski on Sinun juttusi. Kurssilla käymme läpi esiintymistä, tanssiaskelia, eleitä ja ilmeitä sekä pidämme hauskaa! 

Näille tunneille on luvallista ja jopa suotavaa laittaa päällensä vaatekaapin ihanuuksia arki-illan sekä itsensä kunniaksi, jokainen omalla tavallaan ilman mitään ”puku-koodia”. Tule mukaan ja löydä sisäinen Madame sekä luo uusi maailmasi!

Burleski on jo 1800-luvulla viehättänyt katsojiaan ja nykymuodossaankin löytänyt uudelleen oman "harrastaja"kuntansa, vaikkakin lavoilla esiintyjille tämä taiteenlaji on jo elämäntapa. Burleskin monipuolisuus viehättää sekä antaa mahdollisuuden oman itsensä toteuttamiseen. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä tanssityyli taikka teatteriesitys, burleski on niiden suloinen sekamelska!! Tämä on aikuisen harrastus joten ihan tosikkona ei kannata kursseille lähteä ja valmistaudu paljastamaan itsestäsi jotakin muutakin kuin etunimesi....???? =)

 

 Porilaisia leidejä....  Feel Dancen tunneilta lavalle ja keikoille :  Tease`n Tickle Burlesque sekä www.poriburlesque.com

 Burleskista voit lukea myös GlamourLife-blogista josta löytyy mietteitä, ajatuksia, treenikuvia, esiintymisistä ym ym.  

 Blogi löytyy:  Glamour Life

 

 

 

 

Burleskitunneille ovat KAIKKI tervetulleita niin miehet, naiset, kiinnostuneet, ujot, uteliaat, naiselliset, maskuliinit, kotiäidit, rekkakuskit, yms yms yms... =) Meillä jokainen on oma itsensä upea pakkaus!!

Teematunneille ovat kaikki tervetulleita eikä tarvitse käydä viikkotunneilla. Teemoissa on mm koreografeja esim charlestontansseista, tangoa, itämaista ym joten kuka tahansa voi osallistua mukaan!!

 

 

Ohjaaja 

Titta Malmila

tittamalmila@gmail.com

0400 784 840