Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

www.burleskinstituutti.fiwww.burleskinstituutti.fi 

 

      Madame BlaBlaa

 Lärpättämisen kruunaamaton kuningatar, Porilainen Kaikilla Mausteilla!

 

Kuka moinen akka siis on...Mitenköhän sen nyt nätisti sanoisi?! 

Burleski on ainakin sydäntä lähellä, lavakomiikkaa löytyy vaikka muille jakaa ja tanssillistakin mallia esiintymisistä löytyy. Madamen kotikaupungista Porista löytyy myös vino pino hyviä "lajisisaria sekä veljiä" (Glamour Ladies) joiden kanssa voi aiheuttaa hämmennystä, iloa, ylläreitä ja huumoria lavoilla sekä eri tapahtumissa!

Esiintymisiä on takana jo monia kymmeniä, yhteistyössä Badfellas duon sekä muiden upeiden taiteilijoiden kanssa Tease`n Tickle Burlesque ryhmän kera. Lisää keikoista ymsyms löydät mm facebookista Madame BlaBlaan sivulta. Eli hää mikään teinityttö enää ole mutta haittaaks se??

Lavalla Madame BB nauttii itseironiasta; normi kauneusihanteet joutaa romukoppaan VAIKKAKIN on huhuja kuulunut kylillä että sitä klassistakin burleskia on nähty hänen salaa tekevän...! Juontamassakin on monesti nähty vaikkakin loppu-illasta mikrofoonin saaminen takaisin on vaatinut väh. 3 järjestysmiehen voimat.

Mielellään käy jakamassa burleskin ilosanomaa (on mukana Suomen Burleskinstituutissa virallisena lähettiläänä) työpajojen ja esiintymisten myötä ympäri Suomen maata, otatko riskin ja jaksat kuunnella?  Voit tutustua tämän sivuston kautta Madame BlaBlaan ALTER EGOON eli Titta Malmilaan, joka suht näppärästi osaa toimia kuin Madame konsanaan. Eli tutustu kurssitarjontaan ja katsotaan mitäs kivaa keksitään koska hitokseen hauskaahan siittä tulee kun Madame on paikalla!

Pikku traileri silmäniloksi... Madame BlaBlaa 

Voit tilata Madamen vaikkapa työpaikan illanviettoon, juhliin taikka muihin tapahtumiin joko esiintymään, ehkäpä pitämään työpajaa burleskista; takuupiristys iltaan/päivään koko porukalle!

 

Lisätietoa esiintymisistä, kursseista sekä yleistä pöpötystä  tittamalmila@gmail.com

 

www.poriburlesque.com 

 

 

                             **    Elävän Viihteen Illat/ EVI-klubit (yht.työssä BadNewMusic) **

                 

 

Show juonto Pori 2015
Turistin Kesäloma!Show juonto Pori 2015 Turistin Kesäloma!

Tangolaulajan katastrofi!
Photo T. Laukkarinen
Devils Auction 2014Tangolaulajan katastrofi! Photo T. Laukkarinen Devils Auction 2014

Näpsyjä ja räpsyjä!!!