Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

FEEL DANCEN OPPILAAT, ASIAKKAAT, YSTÄVÄT

 

 

 

Tämä koronatilanne on nyt verottanut meidän tanssikoulumme tuntimääriä rajusti ja kausi on ollut hyvin haasteellinen. Muutamia työpajoja sekä yksittäisi tunteja on pystytty järjestämään ja mm Arton salsat ovat jatkuneet lähes normisti.

 

 

 

Koska tulevaisuus on hyvin epävarma meidän kohdalla, emme pysty lupaamaan ensi vuodelle vakituisia viikkotunteja. Samoin vuoden vaihteessa siirrytylle MikaelsGårdenin salille ei ole mahdollista mennä korona rajoituksinen vuoksi. Siksi toistaiseksi tunnit mitä pystymme järjestämään, pidetään joko tutulla Porin Kuntokeskuksen tanssisalissa taikka muussa sovitussa tilassa. 

 

Ja vaikka meidän korteissa on ollut huima vuoden käyttöaika, sekään ei ole riittänyt tässä tilanteessa. Siksi teillä korttien omistajilla on nyt mahdollisuus saada maksupalautus käyttämättömistä tunneista. Palautukset maksetaan tammikuusta alkaen, kortteja voi käyttää vielä tunteihin vuoden 2020 loppuun saakka

 

Joitakin tunteja/kursseja pystytään järjestämään vielä ennen vuodenvaihdetta, voitte ottaa yhteyttä omaan ohjaajaanne ja sopia käytöstä. 

 

 

 

Maksupalautettavien korttien ostopäivä:

 

(ostopäivä merkitty kortin yläreunaan esim 06/20, kk/v)

 

 

 

Tupla10-kortit ajalta 05/19 alkaen

 

10-kortit sekä Ystävä(alennus)kortit alkaen 08/19 alkaen.

 

Kortit jotka on ostettu ennen näitä kuukausia, on ollut mahdollista käyttää ennen maaliskuussa alkanutta poikkeustilaa joten ne eivät ole maksupalautuksissa mukana. Näissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä ohjaajaasi ja sopia järjestelyistä jos korttia et ole pystynyt syystä taikka toisesta käyttämään. 

 

 

 

Maksupalautuksen halutessasi ota yhteyttä joko sähköpostilla tanssillista.liikuntaa@gmail.com taikka teksiviesti/whatsup 0400 784 840/titta niin saat ohjeet miten toimia.

 

Pyrin palauttamaan mahdollisimman nopeasti kaikille rahat mutta koska tanssikoululla ei ole ollut tuloja, saattaa kestää hieman, toivon ymmärrystä ja malttia.

 

 

 

Me emme ole toki vielä luovuttamassa! Toivottavasti vielä saamme jatkaa ja tanssia monet yhteiset hetket teidän kanssanne, pidetään huoli toisistamme ja itsestämme.

 

 

 

T. Feel Dance tiiminne Titta, Maarit sekä Art

 

 

HINNAT 

10-Kortin hinta on 75 €/10 krt

Kertamaksu 9 €/h

Tupla10 kortti 140 €

Ystävällinen-kortti  70e/10 krt

 

Slice.fi etu kertamaksu 7 €/h, 10-kortti 70 € 

Pori Burlesque ry:n jäsenet 7 €/h, 10-kortti 70 € 

 

Yksityistunnit/ohjaus:

Räätälöidyt opetukset ja hinnat voi sopia ohjaajan kanssa, lisäinfoa löydät yhteystiedot-sivulta.

 

 

10-kortti  75€/10 krt

Kymppikortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja käy lähes kaikille Feel Dancen viikkotunneille. 

 

Ystävällinen-kortti 70e/10 krt

Tuodessasi UUDEN ystävän joka ostaa 10 kortin, saatte molemmat oman 10-kortin 70e/kpl. Tarjous on voimassa vain uusille ystäville, ei rajoitettua määrää. Voit siis tuoda vaikka 10 kaveria ja saat aina oman korttisi edullisemmin! Ja uudet tulokkaat voivat tulla yhdessä harrastamaan, silloin myöskin kaverusten kesken on Ystävällinen kortti voimassa. Kortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

 

TuplaKymppi 140e/20 krt

Osta ja säästä! Samalla kortilla enemmän ja halvemmalla. Tämä on intohimoisen tanssijan/liikkujan paras kortti ja saat säästöä. Kortti voimassa vuoden ostopäivästä ja samat edut kuin muillakin korteilla, vuoden voimassa ostopäivästä.

 

Huom! Nämä tarjoukset eivät käy Työpajoihin sekä Kuubalainen parisalta-tunneille

Maksun voi suorittaa joko suoraan ohjaajalle taikka laskulla.

Ei pankkikorttimaksuja.

 

 

Meillä käy myös TYKY, VIRIKE, ePassi sekä SMARTUM liikuntasetelit. 

Smartum korttien maksuohjeet löydät mm. 

www.smartum.fi