Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

FEEL DANCEN OPPILAAT, ASIAKKAAT, YSTÄVÄT

 

Tämä koronatilanne on nyt verottanut meidän tanssikoulumme tuntimääriä rajusti ja kausi on ollut hyvin haasteellinen. Muutamia työpajoja sekä yksittäisi tunteja on pystytty järjestämään ja mm Arton salsat ovat jatkuneet lähes normisti.

 

Koska tulevaisuus on hyvin epävarma meidän kohdalla, emme pysty lupaamaan ensi vuodelle vakituisia viikkotunteja. Samoin vuoden vaihteessa siirrytylle MikaelsGårdenin salille ei ole mahdollista mennä korona rajoituksinen vuoksi. Siksi toistaiseksi tunnit mitä pystymme järjestämään, pidetään joko tutulla Porin Kuntokeskuksen tanssisalissa taikka muussa sovitussa tilassa. 

Ja vaikka meidän korteissa on ollut huima vuoden käyttöaika, sekään ei ole riittänyt tässä tilanteessa. Siksi teillä korttien omistajilla on nyt mahdollisuus saada maksupalautus käyttämättömistä tunneista. Palautukset maksetaan tammikuusta alkaen, kortteja voi käyttää vielä tunteihin vuoden 2020 loppuun saakka

Joitakin tunteja/kursseja pystytään järjestämään vielä ennen vuodenvaihdetta, voitte ottaa yhteyttä omaan ohjaajaanne ja sopia käytöstä. 

 

Maksupalautettavien korttien ostopäivä:

(ostopäivä merkitty kortin yläreunaan esim 06/20, kk/v)

 

Tupla10-kortit ajalta 05/19 alkaen

10-kortit sekä Ystävä(alennus)kortit alkaen 08/19 alkaen.

Kortit jotka on ostettu ennen näitä kuukausia, on ollut mahdollista käyttää ennen maaliskuussa alkanutta poikkeustilaa joten ne eivät ole maksupalautuksissa mukana. Näissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä ohjaajaasi ja sopia järjestelyistä jos korttia et ole pystynyt syystä taikka toisesta käyttämään. 

 

Maksupalautuksen halutessasi ota yhteyttä joko sähköpostilla tanssillista.liikuntaa@gmail.com taikka teksiviesti/whatsup 0400 784 840/titta niin saat ohjeet miten toimia.

Pyrin palauttamaan mahdollisimman nopeasti kaikille rahat mutta koska tanssikoululla ei ole ollut tuloja, saattaa kestää hieman, toivon ymmärrystä ja malttia.

 

Me emme ole toki vielä luovuttamassa! Toivottavasti vielä saamme jatkaa ja tanssia monet yhteiset hetket teidän kanssanne, pidetään huoli toisistamme ja itsestämme.

 

T. Feel Dance tiiminne Titta, Maarit sekä Arto

 

Yhteystiedot tuntien ohjaajille: 

Bailatino, Senior(Sennu)bailatino, Lihaskunto sekä Kehonhuolto +55 (Perinteiset lavatanssit, yksityisohjaukset, koulutukset)

Maarit Rosnell     maaritaloe@gmail.com  tai  050 465 2114

 

Parisalsa jatkoryhmä (tunnille tarvitaan alkeiden osaaminen)

Arto Hautamäki    tmiarto@gmail.com  tai  040 564 9562

 

Burlesque,  itämainen Tanssi, CharlestonStyle-työpajat (ohjelmat, yksityisohjaukset, muut koulutukset sekä tapahtumajärjestelyt)

Titta Malmila aka Madame BlaBlaa    tittamalmila@gmail.com  0400 784 840